ANKARA / NALLIHAN - Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu

Satranç ve Kaleli Yakantop turnuvalarımız başladı

Öğrencilerimizin ders saatleri dışında kalan zamanalarında güzel vakit geçirmeleri ve sosyal anlamda gelişmeleri amacıyla Satranç ve Kaleli Yakantop turnuvalarımız başladı. Ayrıca daha önce başlattığımız Masa Tenisi turnuvamızda devam ediyor.

İstekli öğrenciler arasında satranç turnuvamız ile sınıflar arasında Kaleli Yakantop turnuvalarımız büyük mücadelerle evam ediyor.

Öğrencilerimize başarılar dilerken. Çalışmalarda fedakarca görev alan Öğretmenimiz Gamze ÖZCAN´a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Turnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız BaşladıTurnuvalarımız Başladı

Yayın: 2014-03-05 - Güncelleme: 2014-03-05 15:25:23 - Görüntülenme: 46